Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Schroot laten recyclen in de buurt van Dordrecht?
Dordrecht

Schroot laten recyclen in de buurt van Dordrecht tegen goede prijzen? 

Op zoek naar een locatie om schrootafval inleveren in de omgeving van Dordrecht? Voor het milieubewust recyclen van schroot en het ontvangen van de beste dagprijs voor schrootafval, kiest u voor KS Recycling BV nabij Dordrecht. Deze onderneming, ooit begonnen als eenmanszaak met een transportfiets, is nu een toonaangevend bedrijf in de nationale schroot industrie, uitgerust met de modernste middelen voor het recyclen van schroot, metalen en andere afvalstoffen. Sinds onze oprichting in 1921 zijn wij actief in de schroot-sector en hebben we een sterke reputatie opgebouwd in Dordrecht en omgeving. Bij het recyclen van metalen richten we ons op efficiënt transport, slimme planning en het reduceren van CO2-uitstoot, waarmee we een significante bijdrage leveren aan een schonere wereld. Zoekt u een betrouwbare partner voor de inkoop van schroot en wilt u tegelijkertijd een aantrekkelijke prijs ontvangen voor uw schrootafval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Schroot inzamelen bij KS Recycling BV 

KS Recycling BV, gelegen nabij Dordrecht, is de specialist voor het inzamelen van schroot. Als expert in het recyclen van schroot en oud ijzer, bedienen we vanuit onze locatie nabij Dordrecht een breed scala aan klanten, zowel particulieren als bedrijven. Indien gewenst, kunnen wij ook een container plaatsen in de regio Dordrecht om schrootafval te verzamelen. Na inname zorgen wij voor een efficiënte verwerking en een snelle financiële afhandeling, altijd gebaseerd op de actuele dagprijs voor schrootafval. Onze containerservice, inclusief de optie voor het schroot op laten halen, is exclusief beschikbaar voor bedrijven. 

Inzameling van schroot en oud ijzer in de omgeving van Dordrecht? 

KS Recycling BV, gevestigd nabij Dordrecht, is het ideale adres voor de inzameling van schroot en oud ijzer. Door onze kosten effectief te beheren, kunnen wij zeer voordelige prijzen aanbieden aan onze klanten in en rond Dordrecht voor het inzamelen van schroot. Bij ons kunt u verschillende soorten materialen inleveren, waaronder: 

  • Schrootafval 
  • Metalen 
  • Hout 
  • Koper 
  • Lood 
  • RVS 
  • En nog veel meer. Een compleet overzicht van de soorten schroot die u kunt inleveren, vindt u op onze website. 

Schrootafval inleveren in Dordrecht voor een beter milieu 

Vele klanten in en rond Dordrecht dragen bij aan een beter milieu door hun schrootafval bij ons in te leveren. Wij besteden niet alleen aandacht aan het natuurlijke milieu, maar ook aan de leefomgeving van mensen, inclusief de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers en klanten. Dit is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Voor meer informatie of om schrootafval in te leveren in de buurt van Dordrecht, bezoek onze website of neem direct contact met ons op. 

  

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Schroot | Dordrecht

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM