Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Schroot op laten halen of inleveren bij KS recycling BV
Schroot

Schrootafval laten recyclen bij KS recycling BV

Schroot inleveren bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in recyclen? Heeft u regelmatig overtollig schroot bij uw bedrijf of als particulier? Denk aan een goed milieu en geef uw portemonnee een extraatje door schroot in te leveren bij KS recycling BV. KS recycling BV is een familiebedrijf dat zich sinds 1921 bezig houdt met de recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Voor veel klanten zijn wij een professionele partner als het gaat om het:

  • Inkopen
  • Verzamelen
  • Verwerken
  • Verkopen

Van schroot en andere materialen. Wij weten dat schroot zich gemakkelijk laat hergebruiken als het op een goede manier wordt verwerkt. Recycling is goed voor het milieu. Daar dragen wij ons steentje aan bij. Meer informatie? Schroot inleveren? Bekijk onze website of kom bij ons langs.

Schroot op laten halen

KS recycling BV biedt ook de mogelijkheid om schroot op te laten halen. Hou er rekening mee dat we dit niet ophalen bij particulieren, u kunt dit wel bij ons inleveren. Wij beschikken over vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers waarmee wij voor bedrijven de afvoer van schroot kunnen verzorgen. Als wij schroot op hebben gehaald zullen wij dit controleren en sorteren. Vervolgens zullen we het wegen zodat we u een goede prijs kunnen bieden voor schroot. Wij houden de marktconforme prijzen zeer goed in de gaten en zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor schroot. Mede hierdoor komen klanten regelmatig bij ons terug.

Containerservice voor schroot

Schroot kan gemakkelijk worden hergebruikt. Wel is het belangrijk dat dit dan op een juiste wijze wordt verzameld en gesorteerd. Als u schroot bij ons inlevert bent u op een zuinige wijze bezig met uw leefomgeving. Het milieu wordt namelijk minder belast door recycling van schroot. Heeft u veel schroot? Dan kunnen wij een container komen plaatsen. KS Recycling BV plaats in eigen beheer afzetcontainer voor de afvoer van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen bij bedrijven. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten. Ook gebruik maken van deze service om van uw schroot af te komen? Neem gerust contact op. Wij informeren u graag.

Onze container service is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Schroot

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM