Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Schroot op laten halen of inleveren bij KS recycling BV
Schroot

Schroot afval laten recyclen bij KS Recycling B.V. 

Heeft u regelmatig overtollig metaal afval bij uw bedrijf of als particulier? Denk aan het milieu en geef uw portemonnee een extraatje door dit in te leveren bij KS Recycling BV. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1921 gespecialiseerd is in de recycling metalen en bedrijfsafvalstoffen. Voor veel klanten zijn wij een professionele partner als het gaat om: 

  • Inkopen 
  • Verzamelen 
  • Verwerken 
  • Verkopen 

Wij weten dat schroot zich gemakkelijk laat hergebruiken als het op een goede manier wordt verwerkt. Recycling is goed voor het milieu, en daar dragen wij ons steentje aan bij.  

Afval op laten halen 

Wie bieden ook de mogelijkheid om oude matarialen op te laten halen. Hou er rekening mee dat we dit niet ophalen bij particulieren, maar particulieren kunnen het wel bij ons inleveren. Wij beschikken over vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers waarmee wij voor bedrijven de afvoer kunnen verzorgen. Zodra wij het hebben opgehaald, controleren en sorteren wij het. Vervolgens wegen we het zodat we u een goede prijs kunnen bieden voor uw schroot. Wij houden de marktconforme prijzen zeer goed in de gaten en zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt. Mede hierdoor komen klanten regelmatig bij ons terug. 

Containerservice voor bedrijven 

De meeste metalen kan gemakkelijk worden hergebruikt, mits het op de juiste wijze wordt verzameld en gesorteerd. Heeft u veel schrootafval? Dan kunnen wij een container plaatsen. Wij plaatsen in eigen beheer afzetcontainers voor de afvoer van metalen en bedrijfsafvalstoffen bij bedrijven. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten. Wilt u ook gebruik maken van deze service? Neem gerust contact op. Wij informeren u graag. 

Let op: Onze container service is alleen beschikbaar voor bedrijven. 

Voordelen van recycling 

Recycling biedt talloze voordelen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Door uw schroot in te leveren bij KS Recycling BV, draagt u bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Recycling verbruikt aanzienlijk minder energie dan de productie van nieuw metaal, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot. Bovendien ontvangt u een marktconforme vergoeding, wat het financieel aantrekkelijk maakt om te recyclen. 

Waarom kiezen voor KS Recycling BV? 

  • Ervaring: Met meer dan 100 jaar ervaring in de recyclingindustrie weten wij hoe we producten op de beste manier kunnen verwerken. 
  • Concurrerende prijzen: Wij bieden dagelijks marktconforme tarieven. 
  • Directe betaling: U hoeft niet te wachten op uw geld; wij betalen u direct contant bij het inleveren. 
  • Duurzaamheid: Wij streven naar een milieuvriendelijke aanpak en dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. 

Meer informatie of vragen? 

Wilt u meer weten over het inleveren van schroot en onze diensten? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verantwoord recyclen. 

Kies voor KS Recycling BV en draag bij aan een duurzamere wereld. kom vandaag nog langs bij KS Recycling BV en ontdek onze concurrerende dagprijzen en uitstekende service! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Schroot

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM