Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Recycling van metalen in regio Leerdam op een verantwoorde manier
Leerdam

Recycling van metalen in regio Leerdam op een verantwoorde manier

Metalen inleveren in de regio Leerdam voor recycling? Dan moet u bij KS recycling BV zijn. KS Recycling BV is een familiebedrijf dat zich sinds 1921 bezig houdt met de recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Wij houden ons al vele jaren bezig met metaal recycling en zijn uitgegroeid tot een bekend begrip in Leerdam en omgeving. Wij werken met moderne technieken en houden rekening met milieuvriendelijk werken. De metaalsoorten die wij innemen voor recycling lopen sterk uiteen. Indien bepaalde materialen niet door kunnen voor recycling zullen wij deze op een verantwoorde wijze afvoeren. Heeft u veel oud ijzer? Wilt u metalen inleveren in de buurt van Leerdam voor recycling? Neem dan gerust contact op. Wij kunnen containers bij u op de bedrijfslocatie leveren. Voor iedere wens, hoeveelheid en klant hebben we een passende oplossing. We verzorgen tevens de afvoer van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen bij projecten door de inzet van onze vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers.

Inleveren voor recycling in regio Leerdam

KS Recycling BV is hét adres voor metaal recycling van Leerdam en omgeving. Bij ons bedrijf in de buurt van Leerdam kunnen bedrijven en particulieren de volgende materialen inleveren voor recycling:

  • Schroot
  • Metalen
  • Hout (A, B of C)
  • Bouw- en sloopafval

Als het gaat om recycling van metalen in de buurt van Leerdam kunt u denken aan diverse kopersoorten, lood, zink, RVS, aluminium, oude kabels, elektromotoren, metaaldraaisels.

Metalen verzamelen voor recycling

Als u metalen wilt verzamelen in de buurt van Leerdam voor recycling kunnen wij eigen containers plaatsen op uw bedrijventerrein . Deze containers zijn leverbaar in verschillende maten voor specifieke toepassingen. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van recycling en containers in de buurt van Leerdam? Neem dan contact op. Ook kunt u op onze website meer informatie vinden over de inlevering van oud ijzer en metalen of het laten afvoeren van oud ijzer en metalen bij uw bedrijf. Voor recycling van metalen en oud ijzer in de buurt van Leerdam moet u beslist bij KS Recycling BV zijn.

Onze containerservice is alleen beschikbaar voor bedrijven!

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Recycling van metalen | Leerdam

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2019 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM