Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Recycling van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen?
Recycling van metalen

Recycling van metalen

Recycling specialist nodig voor het inleveren van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen? Heeft u regelmatig een overschot aan deze materialen en wilt u dit inleveren/verkopen voor recycling? Bekijk dan eens de mogelijkheden op de website van KS recycling BV. KS Recycling BV is een familiebedrijf dat zich sinds 1921 bezig houdt met de recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Als groeiend bedrijf vinden wij verantwoord recycling belangrijk. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, beide kunnen bij ons terecht voor het inleveren van metalen voor recycling. In de afgelopen jaren hebben wij een bekende naam op weten te bouwen als het gaat om recycling. Daarom zijn wij inmiddels een betrouwbare en vaste partner voor verschillende klanten. Ons team bestaat uit vakkundig personeel. Zij werken met goede ondersteunende middelen en technieken voor recycling. Benieuwd naar de prijzen? Kom dan langs. Schroot en metalen zijn bij ons in te leveren door bedrijven en particulieren tegen een concurrerende dagprijs en contante betaling.

Recycling

Al vele jaren houden wij ons bezig met recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Om dit zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen zullen wij eerst een container plaatsen op uw bedrijven terrein. Indien dit wenselijk is. De materialen die ingezameld moeten worden voor recycling kunnen hierin verzameld worden. Vervolgens kunnen wij deze container ophalen of komt u de materialen brengen. We bepalen de dagprijs en zorgen ervoor dat u op een goede en snelle manier geholpen wordt. Als het gaat om recycling zorgen wij van A t/m Z voor een correcte afhandeling.

Onze container service is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Waarom recycling bij KS recycling BV?

Als u kiest voor recycling bij KS recycling BV bent u verzekerd van:

  • Eerlijke prijzen
  • Duurzame samenwerking
  • Milieuvriendelijke wijze
  • Persoonlijk contact
  • Goede service

Wij verzorgen recycling op een professionele wijze. Wilt u metalen, schroot of andere afvalstoffen verzamelen voor recycling? Neem dan gerust contact met ons op. We verzorgen tevens de afvoer van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen bij projecten door de inzet van onze vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Recycling van metalen

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM