Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Oud metaal in regio Rozenburg op een milieuvriendelijke manier inleveren en laten verwerken?
Rozenburg

Oud metaal in regio Rozenburg op een milieuvriendelijke manier inleveren en laten verwerken?

Oud metaal verkopen en laten verwerken door een specialist in de regio Rozenburg? Overschot aan oud metaal en wilt u dat inleveren vlakbij Rozenburg? Voor oud metaal moet u beslist bij KS Recycling BV in de buurt van Rozenburg zijn. KS Recycling BV is al een lange tijd een bekend begrip in Rozenburg en omgeving als het gaat om oud metaal. Inmiddels mogen wij verschillende bedrijven en particulieren tot onze klantenkring rekenen. Als innoverend en modern recycle bedrijf houden wij ons bezig met een schoner milieu. Wij verwerken oud metaal op een verantwoorde manier in de buurt van Rozenburg en beschikken over eigen machines. Ook kunt u bij ons containers huren voor oud metaal. Deze kunnen op de door u gewenste plek worden geplaatst voor het verzamelen van oud metaal. Vervolgens kunnen wij deze containers met oud metaal in de buurt van Rozenburg ophalen en omwisselen. Onze container service is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Al vele jaren hét adres voor oud metaal in regio Rozenburg

KS Recycling BV is al vele jaren hét adres voor oud metaal in de buurt van Rozenburg. Wat begonnen is als eenmansbedrijf met transportfietsen is uitgegroeid tot een nationaal opererend bedrijf in de buurt van Rozenburg met de modernste middelen om schroot, metalen en afvalstoffen te recyclen. Dhr. C.J. Korengevel begon in 1921 op 17 jarige leeftijd met een transportfiets en heeft de basis gelegd voor ons bedrijf van vandaag. Als het gaat om het verwerken van oud metaal zijn wij meegegaan met de tijd. We beheersen moderne technieken en houden rekening met het milieu. Bij het terugwinnen van grondstoffen door de recycling van metalen wordt vooral gelet op:

  • efficiëntie van transport
  • goede planning
  • lage CO2 uitstoot
  • schoner milieu

Betrouwbare afnemer voor oud metaal

Als u op zoek bent naar een betrouwbare afnemer voor metaal in de buurt van Rozenburg moet u beslist bij KS Recycling BV zijn. KS Recycling BV koopt verschillende soorten van oud metaal in van bijna alle gewichten en hoeveelheden. Met onze betrouwbare weegsystemen bent u bij ons verzekerd van de eerlijkste en beste prijs voor oud metaal. Bij ons kunt u oud metaal inleveren in de buurt van Rozenburg tegen de beste actuele prijs. Hou er rekening mee dat we geen metaalafval ophalen bij particulieren, u kunt dit wel bij ons inleveren.

Oud metaal op laten halen?

Heeft uw bedrijf een grote hoeveelheid oud metaal in de buurt van Rozenburg? Dan kunnen wij een container plaatsen en deze hoeveelheid ophalen.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of advies.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Oud metaal | Rozenburg

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM