Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Oud metaal inleveren voor zeer goede actuele prijzen bij KS Recycling BV
Oud metaal

Oud metaal inleveren bij KS Recycling BV

Oud metaal inleveren? Benieuwd wat uw overschot aan oud metaal oplevert? Voor het inleveren van oud metaal bent u bij KS Recycling BV aan het juiste adres. Als familiebedrijf houdt KS Recycling BV zich al vele jaren bezig met recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Naast oud metaal houden wij ons bezig met het inzamelen en verwerken van vele andere soorten materialen zoals lood en zink. In de afgelopen jaren hebben wij een brede klantenkring op weten te bouwen met verschillende particulieren en bedrijven. Oud metaal is dan ook bij ons in te leveren tegen een concurrerende dagprijs en contante betaling. Hou er rekening mee dat we geen metaalafval ophalen bij particulieren.

Bent u benieuwd wat de dagprijs is voor oud metaal? Kom dan bij ons langs en laat uw oud metaal wegen. Bij ons bent u voor oud metaal gegarandeerd van een zeer scherpe prijs. Daarnaast verzekeren wij u van een zeer snelle financiële afhandeling. Als specialist in oud metaal staan wij garant voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en zeer goede service. Meer informatie vindt u op onze website.

Oud metaal verwerken met een modern machinepark

Als wij oud metaal verwerken maken wij gebruiken van een modern machinepark. Op deze manier kunnen wij oud metaal op een betrouwbare manier verwerken. Indien wenselijk kunnen we tevens een afvalcontainer plaatsen voor oud metaal en andere bedrijfsafvalstoffen. KS Recycling BV beschikt over eigen containers. Deze kunnen gebruikt worden voor de afvoer van:

Veel bedrijven maken hier gebruik van. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten.

Container voor oud metaal

Container nodig om oud metaal te verzamelen? Wij hebben verschillende soorten en maten voor u beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen, de hoeveelheid oud metaal en de toepassingen kunt u een keuze maken. Ook is het mogelijk een container voor langere tijd in te zetten en eventueel tussentijds na volmelding te wisselen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een container voor oud metaal? Meer informatie over de beschikbaarheid? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn hét aangewezen adres voor oud metaal.

Onze container service is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Oud metaal

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM