Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Oud ijzer levert u in bij KS Recycling BV vlakbij Den Hoorn
Den Hoorn

Oud ijzer levert u in bij KS Recycling BV vlakbij Den Hoorn

Oud ijzer inleveren en laten recyclen bij een milieuverantwoord bedrijf in de buurt van Den Hoorn? KS Recycling BV is al vele jaren actief in het recyclen van metalen en oud ijzer. Vanuit onze vestiging in de buurt van Den Hoorn plaatsen wij regelmatig verschillende soorten containers bij onze klanten om oud ijzer te kunnen verzamelen. Ons team bestaat uit specialisten die ruime ervaring hebben in recyclen van oud ijzer en diverse metaalsoorten. U bent bij ons verzekerd van de juiste service en prijzen. Wij volgen de marktprijzen op de voet zodat wij u beslist de beste prijs kunnen bieden voor oud ijzer. Daarnaast vindt bij ons de financiële afwikkeling zo snel mogelijk plaats. Als u oud ijzer bij ons inlevert in de buurt van Den Hoorn betalen wij vrijwel direct contant uit. Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk. KS Recycling BV heeft een account bij duurzameleverancier.nl, een platform voor organisaties die investeren in duurzaamheid. Het initiatief helpt bedrijven bij de opzet van een duurzame bedrijfsvoering.

Oud ijzer verzamelen in de regio Den Hoorn

KS Recycling BV is een familiebedrijf dat zich al bijna 100 jaar bezig houdt met de recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen in de buurt van Den Hoorn. Wij staan dagelijks klaar voor onze klanten in de buurt van Den Hoorn om diverse soorten oud ijzer in te nemen. Onze klanten bestaan uit zowel bedrijven als particulieren in de buurt van Den Hoorn en omgeving. Als u oud ijzer wilt verzamelen kunnen wij containers plaatsen in Den Hoorn en omgeving. Indien nodig kunnen wij deze komen verwisselen en nemen wij het oud ijzer mee. We verzorgen de afvoer van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen bij projecten door de inzet van onze vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers. Uiteraard kunt u oud ijzer ook zelf komen brengen in de buurt van Den Hoorn.

Oud ijzer hergebruiken

Oud ijzer kan door een goede manier van recycling hergebruikt worden. KS Recycling BV in de buurt van Den Hoorn verzamelt oud ijzer en zorgen voor een duurzame verwering. Als metaal recycling specialist onderscheiden wij ons in:

Wilt u een container laten plaatsen in de buurt van Den Hoorn om oud ijzer te verzamelen? Maak dan gebruik van onze containerservice. Neem contact op en bespreek wanneer en welke container wij kunnen plaatsen voor oud ijzer in de buurt van Den Hoorn. Wij verzorgen dit graag voor u.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Oud ijzer | Den Hoorn

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2019 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM