Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Oud ijzer laten recyclen op een milieuvriendelijke wijze
Oud ijzer

Oud ijzer laten recyclen

Bent u in het bezit van oud ijzer en wilt u dit graag laten recyclen tegen een goede prijs? Dan bent u bij KS Recycling aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1921 actief in het recyclen van oude metalen, ijzer en schroot. Daarnaast kunnen wij ook andere bedrijfsafvalstoffen verzamelen en recyclen. Bij KS Recycling werken wij met concurrerende dagprijzen. Daarnaast hoeft u niet te wachten op de betaling van uw ingeleverde materiaal, dit geven wij u namelijk meteen bij het inleveren contant.

Bij bedrijven kunnen wij een afvalcontainer plaatsen voor schroot, metalen of bedrijfsafvalstoffen. Deze containers zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Na het verzamelen kunnen wij dit vervolgens afvoeren. Wilt u meer informatie over onze containers voor bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag!

Let op! Wij halen uitsluitend metaalafval op bij bedrijven, niet bij particulieren.

Het inleveren van oud ijzer

Wilt u uw oude ijzer inleveren? Dan kunt u een bezoekje brengen bij KS Recycling. Wij gaan nauwkeurig te werk en wegen uw oude ijzer nauwkeurig. De tarieven van oud ijzer verschillen per dag, wij kunnen u garanderen dat de prijzen die wij hanteren erg gunstig zijn. Als de prijs bekend is voor oud ijzer kunnen wij u direct contant betalen. Op deze manier bieden wij de beste oplossing voor oud ijzer afval. Of het nu gaat om een kleine of grote hoeveelheid. Wij nemen het oud ijzer in. Benieuwd naar de dagprijzen? Neem gerust contact met ons op.

Onze diensten

Als u oud ijzer wilt inleveren kunnen wij verschillende diensten voor u verzorgen zoals:

  • Het plaatsen van containers (uitsluitend bij bedrijven)
  • Het onbruikbaar maken van materialen
  • Het keuren van oud ijzer
  • Het wegen van oud ijzer
  • Snelle uitbetaling

Hierbij staat de zorg voor het milieu centraal. Bij het terugwinnen van grondstoffen door de recycling van metalen wordt vooral gelet op efficiëntie van transport, goede planning en lage CO2 uitstoot, waardoor wij bijdragen aan een schoner milieu. Wilt u ook graag oud ijzer inleveren? Kom dan langs bij KS Recycling BV!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Oud ijzer

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM