Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal recycling in de regio Simonshaven 
Simonshaven

Metaal recycling in de regio Simonshaven

Metaal recycling bedrijf vlakbij Simonshaven die zeer goede prijzen biedt? Voor metaal recycling in de buurt van Simonshaven gaat u naar KS Recycling BV. KS Recycling BV is een bekend begrip in Simonshaven en omgeving als het gaat om metaal recycling. Wat begonnen is in 1921 met een transportfiets is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat met moderne technieken werkt. Ook de steeds groter wordende zorg voor ons milieu is in ons bedrijf doorgevoerd in onze handelswijze. Voor metaal recycling beschikken wij over een goed bereikbaar terrein in de buurt van Simonshaven waar u uw metalen in kunt leveren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met al hun oude metalen en schroot. Echter halen we het afval niet op bij particulieren. Als het gaat om metaal recycling hebben wij duurzaamheid centraal staan. Bij het terugwinnen van grondstoffen door de recycling van metalen wordt vooral gelet op efficiëntie van transport, goede planning en lage CO2 uitstoot, waardoor we nog beter bijdragen aan een schoner milieu.

Metaal recycling door de grote toepassing van metalen in de regio Simonshaven

Door de enorme toepassing van metalen is er vandaag de dag een grote hoop schroot waar men niks meer mee doet. Door metaal recycling in de buurt van Simonshaven zijn wij op een milieuverantwoordelijke manier bezig. Wij geven met metaal recycling metaal een tweede leven. Voor verschillende klanten zamelen wij metaalsoorten in. Deze worden vervolgens verwerkt en klaar gemaakt voor metaal recycling. Als het gaat om metaal recycling in de buurt van Simonshaven bieden wij de volgende sterke punten:

  • Snelle financiële afhandeling
  • Goede service
  • Containers naar wens
  • Goed bereikbaar terrein
  • Eerlijke prijzen

Wij zorgen voor een effectieve en efficiënte manier van metaal recycling in de buurt van Simonshaven.

Containers voor metaal recycling

Voor metaal recycling in de buurt van Simonshaven beschikken wij over speciale containers die bij onze klanten kunnen worden geplaatst. Indien gewenst stellen wij deze graag ter beschikken voor klanten die metalen willen inzamelen voor metaal recycling. Als wij deze containers vervolgens ophalen zullen wij de metalen op onze locatie in de buurt van Simonshaven sorteren voor metaal recycling. Wij beschikken over de benodigde faciliteiten en verzorgen metaal recycling op een nauwkeurige wijze. Wilt u meer informatie over recycling van metalen, advies nodig of meer info wenst over ons bedrijf? Bekijk onze website, en maak een afspraak.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal recycling | Simonshaven

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM