Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal recycling op een duurzame wijze
Metaal recycling

Duurzame metaal recycling door KS Recycling 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u uw oud metaal en ijzer kunt inleveren voor duurzame verwerking? Wij zijn dagelijks actief in het inzamelen van ijzer en metaal, en zetten ons in voor een milieuvriendelijke aanpak. Vanuit onze vestiging in Simonshaven leveren wij diverse containers aan klanten om hun afvalstoffen efficiënt te verzamelen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor metaal recycling. Ons team, met jarenlange ervaring, staat klaar om uw materialen duurzaam te verwerken. 

Verwerking voor bedrijven en particulieren 

Of u nu een bedrijf bent of een particulier, bij KS Recycling kunt u terecht voor al uw behoeften. Wij bieden flexibele oplossingen voor het inleveren van oud ijzer en metaal. U kunt ervoor kiezen om het materiaal zelf bij ons af te leveren, of wij komen het bij u ophalen. Voor het verzamelen van uw metaal bieden wij containers in verschillende maten. Deze containers worden geplaatst op uw locatie, geladen met afvalstoffen, en na volmelding opgehaald. Vervolgens wordt de opbrengst verrekend, waarbij eventuele kosten en marktconforme vergoedingen worden toegepast. Of u nu een container nodig heeft voor een eenmalige klus of regelmatig gebruik wilt maken van onze containerservice, alles is mogelijk. 

Moderne middelen voor recycling 

KS Recycling BV is een nationaal opererend bedrijf dat gebruik maakt van moderne middelen om de volgende materialen te recyclen: 

  • Metalen: Alle soorten metalen, waaronder staal, aluminium, en koper. 
  • Schroot: Diverse soorten schroot, afkomstig van bijvoorbeeld voertuigen en bouwprojecten. 
  • IJzer: Veel voorkomend in constructies en industriële toepassingen. 

Wanneer u materialen bij ons inlevert, zorgen wij voor een nauwkeurige weging en waardebepaling volgens marktconforme prijzen. Onze moderne machines en technieken zorgen voor een efficiënte verwerking van uw metaal, waardoor we een maximale bijdrage leveren aan duurzaamheid. 

Voordelen van recycling bij KS Recycling 

Metaal recycling biedt talloze voordelen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Door uw metalen bij ons in te leveren draagt u bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Recycling van metaal verbruikt aanzienlijk minder energie dan de productie van nieuw metaal, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot. Bovendien ontvangt u een marktconforme vergoeding voor uw oude metalen, wat het financieel aantrekkelijk maakt om te recyclen. 

Meer informatie of vragen? 

Wilt u meer weten over verwerking en hoe u uw oud ijzer kunt inleveren? Of heeft u interesse in onze container service? Bezoek dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verantwoord recyclen van uw metalen. 

KS Recycling: Uw partner in duurzame verwerking 

Kies voor KS Recycling en draag bij aan een duurzamere wereld. Met onze ervaring, moderne middelen en klantgerichte service bent u verzekerd van een efficiënte en milieuvriendelijke metaal recycling.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal recycling

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM