Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal recycling op een duurzame wijze
Metaal recycling

Duurzame metaal recycling

Metaal recycling bedrijf nodig? Uw oud metaal en ijzer inleveren voor metaal recycling? KS Recycling BV is dagelijks actief in het inzamelen van ijzer en metaal voor metaal recycling en duurzame verwerking. Vanuit onze vestiging in Simonshaven leveren wij diverse containers aan klanten die op deze manier hun afvalstoffen kunnen verzamelen. Ook kunnen bedrijven en particulieren hun metaalafval inleveren voor metaal recycling. Ons team is ervaren in duurzame verwerking van deze materialen. Wij verzamelen metaal en zullen dit wegen, sorteren en verwerken. Daarbij maken we gebruik van moderne machines en technieken. Ook staan wij bekend in de omgeving om onze goede prijzen. Wij betalen een zeer marktconforme vergoeding voor oud ijzer en metaal en gebruiken dit voor metaal recycling. Meer informatie over metaal recycling of het inleveren van oud metaal? Bekijk onze website of neem contact met ons op.

Metaal recycling voor bedrijven en particulieren

Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, iedereen kan bij ons terecht voor metaal recycling. Als het gaat om metaal recycling bieden wij de mogelijkheid dat u oud ijzer komt inleveren of wij komen dit halen. Om het materiaal te verzamelen, hebben we containers in verschillende maten beschikbaar. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten. Wilt u een container inzetten voor een eenmalige klus? Of vaker gebruik maken van onze containerservice voor metaal recycling? Bij ons kan het allemaal.

Metaal recycling met moderne middelen

KS Recycling BV is een nationaal opererend bedrijf voor metaal recycling dat met moderne middelen de volgende materialen kan recyclen:

  • Metalen
  • Schroot
  • IJzer

Als u materialen bij ons komt inleveren zullen wij deze nauwkeurig wegen en de waarde bepalen volgens marktconforme prijzen. Wilt u metaal op laten halen voor metaal recycling? Neem dan contact op. Wij kunnen in overleg een passende container plaatsen. Meer hierover leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal recycling

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM