Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal afval in regio Spijkenisse inleveren? 
Spijkenisse

Metaal afval in regio Spijkenisse inleveren?

Metaal afval inleveren in de buurt van Spijkenisse voor een goede prijs? Kom dan langs bij KS Recycling BV voor metaal afval in de buurt van Spijkenisse. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het inleveren van metaal afval. Als u metaal afval bij ons komt inleveren in de buurt van Spijkenisse werken wij volgens een vaste werkwijze:

  • Wegen
  • Aanhanger of container legen
  • Prijsopgave
  • Contante betaling

Wij beschikken over speciaal weegapparatuur in de buurt van Spijkenisse om metaal afval te kunnen wegen. Daarnaast bestaat ons team uit specialisten die u graag informeren over de prijzen van die dag. De prijzen voor metaal afval kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Op onze website vindt u de meest actuele standen.

Metaal afval inleveren in regio Spijkenisse

Heeft u veel oud metaal afval? Wilt u dit metaal afval graag inleveren vlakbij Spijkenisse? Dat kan bij KS Recycling BV. Op onze locatie in Simonshaven kunt u metaal afval inleveren. Hier komen dagelijks namelijk vele klanten om metaal afval in te leveren. Op onze locatie in de buurt van Spijkenisse staat een team specialisten klaar om u te helpen als u metaal afval komt inleveren. Wij helpen u bij het lossen, wegen en informeren u over de prijzen. Wij doen er alles aan om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken.

Metaal afval recycling

KS Recycling BV is gespecialiseerd in metaal afval recycling en doet dit in de buurt van Spijkenisse. Zo kunnen de volgende metalen ingeleverd worden diverse kopersoorten, lood, zink, RVS, aluminium, oude kabels, elektromotoren, metaaldraaisels. Als specialist in metaal afval recycling houden wij duurzaamheid centraal. De zorg voor een beter milieu is de zorg voor de natuur om ons heen, maar ook het leefmilieu van de mens en daarbij horen ook de werkomstandigheden van de werknemers en klanten. De werknemers van KS Recycling BV hebben een persoonlijk VCA certificaat en de leidinggevende ook nog het VCA VOL certificaat. (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden).

Metaal afval inleveren in ruil voor contante betalingen in de buurt van Spijkenisse? Kom dan direct bij ons langs. Kijk voor de route naar ons bedrijf op de website.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal afval | Spijkenisse

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM