Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal afval in regio Dordrecht inleveren? 
Dordrecht

Metaal afval in regio Dordrecht inleveren?

Metaal afval in de buurt van Dordrecht inleveren voor een goede prijs? Dan bent u bij KS Recycling BV aan het juiste adres voor metaal afval in de buurt van Dordrecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor metaal afval inleveren. Als u metaal afval bij ons komt inleveren in de buurt van Dordrecht hanteren wij de volgende vaste werkwijze:

  • Wegen
  • Aanhanger of container legen
  • Prijsopgave
  • Contante betaling

Op onze locatie in de buurt van Dordrecht beschikken wij over speciaal weegapparatuur om metaal afval te wegen. De prijzen voor afval van metaal kunnen per dag anders zijn. Ons team van specialisten informeren u graag over de prijzen van die dag.Hoe komt het dat de prijzen kunnen wijzigen? Dat heeft alles te maken met vraag en aanbod in deze markt. Via onze website kunt u de meest actuele standen opvragen.

Metaal afval inleveren in regio Dordrecht

Heeft u veel oud metaal afval liggen? Wilt u dit metaal afval graag inleveren in de omgeving van Dordrecht? Dat bent u bij KS Recycling BV. van harte welkom. In Simonshaven waar onze locatie is kunt u het metaal afval inleveren. Vele klanten komen hier dagelijks om metaal afval in te leveren. In de buurt van Dordrecht staat ons team van specialisten klaar om u te helpen als u metaal afval wilt inleveren. Wij helpen u bij het lossen en wegen, we informeren u over de prijzen. Alles doen wij er aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Metaal afval recycling

Metaal afval en recycling, is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. KS Recycling BV is gespecialiseerd in het recyclen van metaal afval in de buurt van Dordrecht. U kunt de volgende metalen inleveren bij ons: lood, zink, diverse kopersoorten,RVS, aluminium, oude kabels, elektromotoren en metaaldraaisels. Als specialist in recycling metaal afval houden wij duurzaamheid centraal. De zorg voor een beter milieu is de zorg voor de natuur om ons heen. Het leefmilieu van de mens is ook belangrijk en daarbij hoort bijvoorbeeld de werkomstandigheden van de werknemers en klanten. Onze werknemers van KS Recycling BV hebben een persoonlijk VCA certificaat behaald en de leidinggevende ook nog extra het VCA VOL certificaat. (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden).

Metaal afval inleveren en recyclen in ruil voor contante betalingen in de buurt van Dordrecht? Kom dan direct bij ons langs. Kijk voor de route naar KS Recycling op onze website.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal afval | Dordrecht

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

popup tekst

Let op: Wij nemen géén witgoed en huishoudelijke apparaten in van particulieren!

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV