Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal afval in regio Berkenwoude inleveren? 
Berkenwoude

Metaal afval inleveren bij KS Recycling voor een goede prijs in de regio van Berkenwoude

Metaal afval inleveren in de omgeving van Berkenwoude voor een goede prijs? KS Recycling BV is uw adres voor metaal afval in de buurt van Berkenwoude. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inleveren van metaal afval. Als u metaal afval bij ons inlevert in de buurt van Berkenwoude werken wij volgens een vaste werkwijze:

  • Wegen
  • Aanhanger of container legen
  • Prijsopgave
  • Contante betaling

Wij hebben een speciaal weegapparatuur in de buurt van Berkenwoude om metaal afval te kunnen wegen. Ons team bestaat uit specialisten die u graag informeren over de prijzen van die dag. De prijzen voor metaal afval kunnen per dag verschillen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Op onze website kunt u de meest actuele standen opvragen.

Particulieren en bedrijven kunnen metaal afval inleveren bij KS Recycling in de buurt Berkenwoude

Metaal afval waar u vanaf wilt? Wilt u dit metaal afval graag inleveren vlakbij Berkenwoude? Dat kan bij KS Recycling BV, op onze locatie in Simonshaven kunt u het afval van metaal inleveren. Dagelijks komen hier vele klanten om metaal afval in te leveren. Op onze locatie in de buurt van Berkenwoude hebben wij een team specialisten voor u klaar staan om te helpen als u metaal afval komt inleveren. Tijdens het lossen, wegen helpen wij u en informeren u over de prijzen. Wij doen er alles aan om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken.

Draagt uw steentje bij aan een beter milieu en laat uw metaal afval in Berkenwoude recyclen

KS Recycling BV uw specialist op het gebied van metaal afval recycling, ook in de buurt van Berkenwoude. De volgende metalen kunnen ingeleverd worden: diverse kopersoorten, zink, lood, aluminium, RVS, elektromotoren, oude kabels en metaaldraaisels. Als gespecialiseerd bedrijf in metaal afval recycling houden wij duurzaamheid centraal. De zorg voor een beter milieu is de zorg voor de natuur om ons heen, maar ook het leefmilieu van de mens. Daarbij horen ook de werkomstandigheden van de werknemers en klanten. De werknemers van KS Recycling BV bezitten een persoonlijk VCA certificaat en de leidinggevende is ook in het bezit van VCA VOL certificaat. (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden).

Metaal afval inleveren in de buurt van Berkenwoude? In ruil voor contante betalingen? Kom dan direct bij ons langs, voor de route naar ons bedrijf kunt u terecht op onze website.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal afval | Berkenwoude

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

popup tekst

Let op: Wij nemen géén witgoed en huishoudelijke apparaten in van particulieren!

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV