Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal afval in regio Ammerstol inleveren? 
Ammerstol

Zoekt u een adres in de regio Ammerstol om uw metaal afval in te leveren?

Heeft u afval van metaal en ligt het u in de weg? Zoekt u een adres in de buurt van Ammerstol om metaalafval in te leveren voor een gegarandeerde goede prijs? Dan bent u bij KS Recycling BV aan hét juiste adres! Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor het inleveren van allerlei soorten metalen, schroot, elektromotoren en nog veel meer. Wij werken volgens de volgende werkwijze als u bij ons het afval metaal in komt leveren:

  • Wegen van het metaalafval
  • Legen van de aanhanger of container
  • Prijsopgave volgens de dagprijs
  • Contante betaling

Op ons terrein in de buurt van Ammerstol beschikken wij over speciaal weegapparatuur waarmee we de metalen, schroot en afval kunnen wegen. Wilt u weten wat de dagprijs van metaal is? Ons team van specialisten informeren u graag over de prijzen van metalen die dag. Dagelijks kunnen de prijzen voor metaal afval wijzigen en de prijzen worden bepaald door de markt van vraag en aanbod. De meest actuele standen vindt u op onze website.

Afval van metaal levert u in bij KS Recycling BV in de buurt van Ammerstol!

Heeft u metaalafval liggen en wilt u dit graag inleveren bij een specialist in metaalrecycling in de buurt van Ammerstol? Dan gaat u naar KS Recycling BV in Simonshaven! Lever het afval van metaal snel en eenvoudig in op onze locatie en u ontvangt van ons direct de dagwaarde van het metaal. We starten met het wegen van uw metalen of schroot en onze medewerkers helpen u bij het lossen van het metaalafval. We informeren u over de prijzen en onze specialisten bepalen het bedrag aan de hand van het gewicht metaal afval en u ontvangt direct contant de dagprijs. Recyclen is nog nooit zo makkelijk geweest en zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Metaal afval recycling is een stap dichter bij een beter milieu

KS Recycling BV is dé specialist in recycling van metaalafval en is werkzaam in de buurt van Ammerstol. Naast het inleveren metaal afval kunt u nog veel meer materialen en metalen bij ons inleveren. Dan kunt u denken aan diverse kopersoorten, lood, zink, RVS, aluminium, oude kabels, elektromotoren, metaaldraaisels, hout, bouwafval en/of sloopafval. Bij KS Recycling, dé specialist in metaalrecycling, staat duurzaamheid centraal. De zorg voor een beter milieu is niet alleen de zorg voor de natuur om ons heen, maar ook het leefmilieu van de mens. Daarbij horen ook de werkomstandigheden van onze werknemers en klanten. Alle werknemers van KS Recycling BV zij in het bezit van een persoonlijk VCA certificaat. De leidinggevende binnen ons bedrijf zijn ook nog in het bezit van het VCA VOL certificaat. (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden).

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu en uw metaal afval inleveren bij een metaalrecycling bedrijf waarbij duurzaamheid centraal staat? Kom dan vandaag nog naar KS Recycling in de buurt van Ammerstol! Kijk voor de route naar ons bedrijf op de website.

Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal afval | Ammerstol

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

popup tekst

Let op: Wij nemen géén witgoed en huishoudelijke apparaten in van particulieren!

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV