Wat kunt u inleveren?

Wat kunt u inleveren?

BEKIJK INLEVER MATERIAAL

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Actuele metaalprijzen

Actuele metaalprijzen

BEKIJK ACTUELE PRIJZEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
Terugbel verzoek achterlaten?

Terugbel verzoek achterlaten?

VUL HET FORMULIER IN

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV
slide
slide
Metaal afval inleveren tegen concurrerende dagprijzen
Metaal afval

Metaal afval inleveren tegen concurrerende dagprijzen bij KS Recycling B.V. 

Bent u op zoek naar een bedrijf met eerlijke prijzen voor het inleveren van oud metaal voor recycling? Dan bent u bij KS Recycling aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren actief in de recyclingindustrie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inleveren van metaal afval tegen concurrerende dagprijzen. Bij ons krijgt u direct contante betalingen voor uw afval, zodat u niet lang op uw geld hoeft te wachten. 

Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom 

Bij KS Recycling kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht met hun metaal afval. Het inleveren ervan is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel aantrekkelijk. Wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt verzameld, gesorteerd en gerecycled. Dit proces helpt om de hoeveelheid afval te verminderen en bespaart bovendien aanzienlijk veel energie, wat bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot. 

Verschillende soorten afval 

Heeft u materialen waar u vanaf wilt? Wij kopen diverse soorten in, waaronder: 

  • RVS (roestvrij staal): Duurzaam en corrosiebestendig, veel gebruikt in huishoudelijke apparaten en industriële toepassingen. 
  • IJzer: Veel voorkomend in constructies en machines, gemakkelijk te recyclen. 
  • Koper: Waardevol materiaal gebruikt in elektrische bedrading, leidingen en motoren. 
  • Lood: Veel gebruikt wordt in batterijen en loodzware bekleding. 
  • Zink: Veel gebruikt in dakbedekking, goten en metalen legeringen. 

Directe betaling 

Bij KS Recycling krijgt u directe contante betalingen. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten op uw geld. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie en daarom bieden wij altijd concurrerende dagprijzen. 

Voordelen van recycling 

Recycling heeft talloze voordelen. Het bespaart niet alleen natuurlijke hulpbronnen, maar vermindert ook de energie die nodig is voor de productie van nieuwe metalen. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door uw producten in te leveren bij ons, draagt u bij aan een beter milieu en ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding. 

Container service voor bedrijven 

Heeft uw bedrijf regelmatig te maken met grote hoeveelheden metaal afval? KS Recycling biedt een efficiënte container service speciaal voor bedrijven. Wij leveren containers in verschillende maten, zodat u gemakkelijk uw afval kunt verzamelen en afvoeren. Onze containers zijn ideaal voor het inzamelen van schroot, metaal en ander bedrijfsafval. Heeft u vragen over onze container service of wilt u een container bestellen? Neem dan contact met ons op! 

Meer informatie of vragen? 

Wilt u meer informatie over het inleveren van metaal afval en oud ijzer? Of wilt u weten hoe u metalen kunt laten ophalen bij uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Bij KS Recycling streven we ernaar om recycling eenvoudig te maken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Kies voor ons en draag bij aan een duurzamere wereld door verantwoord te recyclen.  

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KS Recycling BV logo
KS Recycling BV

Stel uw vraag

Metaal afval

Direct contact

Terug bel verzoek

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 KS Recycling BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index| Sitemap

Designpro.nl | Z-IM