logo-KS-recycling-BV
RECYCLING VAN IJZER EN METALEN - BEDRIJFSAFVALSTOFFEN - CONTAINERSERVICE
spoorwerk1 slide7_001 rails1 KS-recycling alu1 allseas

KS recycling BV

KS recycling BV

Simonshaven

Recycling van metalen in regio Simonshaven op een verantwoorde manier

Metalen inleveren in de regio Simonshaven voor recycling? Dan moet u bij KS recycling BV zijn. KS Recycling BV is een familiebedrijf dat zich sinds 1921 bezig houdt met de recycling van schroot en metalen en bedrijfsafvalstoffen. Wij houden ons al vele jaren bezig met metaal recycling en zijn uitgegroeid tot een bekend begrip in Simonshaven en omgeving. Wij werken met moderne technieken en houden rekening met milieuvriendelijk werken. De metaalsoorten die wij innemen voor recycling lopen sterk uiteen. Indien bepaalde materialen niet door kunnen voor recycling zullen wij deze op een verantwoorde wijze afvoeren. Heeft u veel oud ijzer? Wilt u metalen inleveren in de buurt van Simonshaven voor recycling? Neem dan gerust contact op. Wij kunnen containers bij u op locatie leveren. Voor iedere wens, hoeveelheid en klant hebben we een passende oplossing. We verzorgen tevens de afvoer van schroot, metalen en bedrijfsafvalstoffen bij projecten door de inzet van onze vrachtauto's met laadkraan en afzetcontainers.

Inleveren voor recycling

KS Recycling BV is hét adres voor metaal recycling van Simonshaven en omgeving. Bij ons bedrijf in de buurt van Simonshaven kunnen bedrijven en particulieren de volgende materialen inleveren voor recycling:

  • Schroot
  • Metalen
  • Hout (A, B of C)
  • Bouw- en sloopafval

Als het gaat om recycling van metalen in de buurt van Simonshaven kunt u denken aan diverse kopersoorten, lood, zink, RVS, aluminium, oude kabels, elektromotoren, metaaldraaisels.

Metalen verzamelen voor recycling

Als u metalen wilt verzamelen in de buurt van Simonshaven voor recycling kunnen wij eigen containers plaatsen. Deze containers zijn leverbaar in verschillende maten voor specifieke toepassingen. Wij plaatsen een container die geladen kan worden met de afvalstoffen; na volmelding wordt de container opgehaald en volgt een verrekening van eventuele opbrengst en kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van recycling en containers in de buurt van Simonshaven? Neem dan contact op. Ook kunt u op onze website meer informatie vinden over de inlevering van oud ijzer en metalen of het laten afvoeren van oud ijzer en metalen bij uw bedrijf. Voor recycling van metalen en oud ijzer in de buurt van Simonshaven moet u beslist bij KS Recycling BV zijn.

 logo
Recycling van metalen in regio Simonshaven op een verantwoorde manier
Laat uw reactie achter

KS recycling BV

KS recycling BV Google

Nieuws

Bel voor de actuele metaalprijzen:

0181 - 45 90 45

 logo
KS-Recycling